Kohutavas seisus Dortmund valmistub kõrgliigast väljakukkumiseks

Kadi Parts
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Dortmundi Borussia mängijad ja nende peatreener Jürgen Klopp.
Dortmundi Borussia mängijad ja nende peatreener Jürgen Klopp. Foto: SCANPIX

Saksamaa jalgpalli kõrgliigas tänavu kohutavat hooaega tegev Dortmundi Borussia meeskond tunnistas, et nad on valmis esitama vajalikke pabereid, mida nõutakse Saksamaa esiliigas mängimiseks.

2012.-2013. aasta hiilgehooajal, kui Dortmund jõudis Meistrite liiga finaali ning lõpetas koduse liiga hooaja teisel kohal, suudeti möödunud hooajal jätkata edukalt Saksamaal, kus lõpetati liiga taas Müncheni Bayerni järel hõbedasel positsioonil. Tänavusel hooajal on Dortmund aga tegemas kodus kohutavat hooaega: 17 mängust on suudetud võita vaid neli ning kogutud 15 silmaga ollakse liigatabelis eelviimasel kohal.

Kui Borussia mehed ei suuda oma kohta parandada, tähendaks selline asjade käik, et järgmisel hooajal neil kõrgliigasse asja ei ole, vaid tuleks mängida esiliigas. Dortmundi klubi tegevjuht Hans-Joachim Watzke tunnistas Saksamaa väljaandele Bild, et selleks ollakse juba valmistumas. «Eeldan, et meil palutakse esitada vajalikud dokumendid (esiliigas mängimiseks- toim.). Me teeme seda,» kinnitas Watzke.

Esiliigas mängimiseks vajalike paberite esitamise tähtaeg on 15. märts.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles