Tulikuum Playboy modell süüdistab Messit petmises

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Rocio Marengo.
Rocio Marengo. Foto: Instagram

Lõuna-Ameerikas on lahvatanud skandaal, mille keskmesse on sattunud Argentina jalgpallikoondise ja Barcelona meeskonna ründestaar Lionel Messi ning Playboy modell Rocio Marengo.

Nimelt andis 34-aastane Marengo ühele kohalikule Argentina raadiojaamale intervjuu, kus väitis, et üks maailmakuulus jalgpallur kutsus teda endaga pidutsema. Intervjuust võis välja lugeda, et Argentina Playboy modell vihjas just Messile.

«Võin öelda, et olen kohanud paljusid mängijaid, kes on mulle külge löönud. Üks «number 10» lõi mulle külge,» vihjas Marengo Messi särginumbrile, mis on justnimelt 10. «Ta tegutses väljaspool oma abielu. Mul on lugusid mängijatest, kes on petnud,» selgitas Playboy modell.

Kui intervjuud läbi viinud ajakirjanik küsis, kas Marengo peab silmas Carlos Tevezt, vastas naine nii: «Tevez? Ei, aga võin öelda, et ta on Argentina rahvuskoondisest. Mind kutsuti ootamatult Euroopasse. Ta ütles mulle: «Kallis, kas sa tuleksid Euroopasse pidutsema, aga ta ei öelnud konkreetset kuupäeva.»»

Väidetavalt on Messi tüdruksõber Antonella Roccuzzo Playboy modelli sellise jutu peale kohtusse kaevanud.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles