Igor Subbotini karjäär jätkub Tšehhi kõrgliigas

Kaarel Täll
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Igor Subbotin.
Igor Subbotin. Foto: Liis Treimann

Jalgpalli meistriliiga paremuselt teiseks väravakütiks kerkinud ja Eesti koondises debüteerinud Igor Subbotin sõlmis lepingu Tšehhi kõrgliigaklubi Mlada Boleslaviga.

«Jah, see on tõsi, Igor sõlmis Mlada Boleslaviga 2,5-aastase lepingu,» kinnitas Subbotini agent Aleksandrs Cekulajevs. Cekulajevs ütles Soccernet.ee-le, et Mlada Boleslav näeb Subbotinit otsese tugevdusena kohe praegu, mitte ei looda, et 24-aastane eestlane kunagi tulevikus avaneb. Tšehhid testisid Subbotinit kümme päeva.

16 vooru järel hoiab Mlada Boleslav Tšehhi kõrgliigas neljandat kohta, olles kogunud 26 punkti. Kohe nende selja taga on Ostrava Banik, kelle teed läksid hiljuti lahku Joel Lindperega.

Subbotin alustas 2014. aastat paremal äärel, kuid kolis asjaolude kokkulangemisel ründajakohale ja lõpetas Tallinna Levadia särgis Premium liiga hooaja 32 väravaga. Samuti tegi ta debüüdi Eesti A-koondises ja on tänaseks sinisärki kandnud neljas kohtumises.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles