Welco palkas tegevjuhi ning mõtleb noortetöö käivitamisele

Kaarel Täll
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Welco Elekter on tuntud silmapaistvate fännide poolest
Welco Elekter on tuntud silmapaistvate fännide poolest Foto: Rein Murakas

Jalgpalliklubi Welco Elekter sai endale tegevjuhi, kelleks on ka esindusmeeskonna peatreenerina jätkav Siim Valtna.

JK Welco Elekter juhatuse liige Mart Raamat ütles portaalile jalgpall.ee, et klubi on saanud suureks ja nii tekkis vajadus spetsialisti järele, kes suudab toimimist hallata. «Seni tegid seda inimesed, kes pole nii palju jalgpalli sees, Siim Valtna on aga kindlasti ekspert,» selgitas Raamat, lisades, et värske tegevjuht omandab ka spordijuhi haridust.

«Tema ülesandeks jäävad just pikaajaliste arengute ja plaanide tegemine, mis peaksid tagama klubi jätkusuutlikkuse. Lisaks hakkab Siim tegelema ka jooksvate administratiivsete ja korralduslike küsimustega.»

Klubi ajaloo esimene tegevjuht on juba pidanud avakoosoleku JK Welco Elekter juhatusega ning ta on asunud oma uues ametis esimesi samme astuma.

«Welco juhtkonnapoolne usaldus, koostöövalmidus ning avatus ajendasid mind vastu võtma seda uut väljakutset,» kommenteeris Valtna, kelle töövaldkonda jäävad nii igapäevased ülesanded kui ka tulevikku vaatavad projektid.

Welco Elekter esindusmeeskond hakkab mängima teises liigas ning duubelmeeskond kolmandas liigas, lisaks osaletakse võistkonnaga Rahvaliigas. Plaanis on käivitada ka töö noortega.

«Noortetöö on üks meie strateegilistest eesmärkidest ja selleks on vaja inimest, kes sellele aluse paneb,» märkis Mart Raamat.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles