Kehra peatreener: vahepealne paus andis tunda

Kaarel Täll
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Viljandi HC
Viljandi HC Foto: Marko Saarm

Eesti meeste käsipallimeistrivõistluste 12. voorus alistas HC Kehra võõrsil HC Viimsi 33:22 (14:12).

Esimeses ringis oli samade meeskondade kohtumise vastase väljakul 31:27 võitnud Viimsi, mis on tiitlikaitsja Kehra jaoks tänavuseks ainsaks kaotuseks.

Seekord olid võitjate resultatiivseimad mängijad Marko Slastinovski ja Jevgeni Buinenko 7 tabamusega. Kaotajatele tõid parimatena Aleksander Oganezov 6 ja Owe-Martti Lemsalu 4 väravat.

Kehra peatreener Jüri Lepp: «Vahepeal olnud ligi kuuajaline paus andis tunda ja seetõttu oli mängu algus rabe. Jätsime lahendamata palju kiirrünnakuid ning tegime lihtsaid pallikaotuseid. Siiski oleme praegu paremas hoos kui Viimsi. Lõpus kärises vahe suureks tänu meie pikemale pingile.»

Viimsi juhendaja Ain Pinnonen: «Kehra tuli meile plaaniga kätte maksta ja nad võtsidki võidu ära. Ma ei jäänud meie mänguga rahule, vahepeal olnud pikem paus ei mõjunud meile hästi. Seekord jäime hätta realiseerimisega.»

Tabeliseis: HC Kehra/Horizon Pulp&Paper 22 (12-st mängust), Põlva Serviti 20 (12), Viljandi HC 20 (12), HC Viimsi/Tööriistamarket 14 (12), SK Tapa 6 (12), Valga Käval 5 (11), Aruküla SK 4 (12), Audentes 3 (11) punkti.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles