Ferraril on uue vormel-1 hooaja eel endiselt tõsiseid probleeme

Madis Kalvet
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Sebastian Vettel Ferrari roolis.
Sebastian Vettel Ferrari roolis. Foto: SCANPIX

Eelmine vormel-1 hooaeg oli Ferrari meeskonna jaoks tõeline katastroof ning tiimi bossi Sergio Marchionne sõnul pole nad 2015. aasta masina arendamisega jõudnud piisavalt kaugele.

Ferrari meeskonnas on viimasel aastal toimunud mitmeid muudatusi. Kui Marchionne võttis üle Luca di Montezemolo ameti, siis meeskonna juhi Stefano Domenicali vahetas aprillis välja Marco Mattiacci. Nüüdseks on lahkunud ka Mattiacci, kelle asemel on tiimis Maurizio Arrivabene, kirjutab crash.net.

Lisaks lahkusid tiimist sellised kogenud tegijad nagu Pat Fry ja Nikolas Tombazis. «Alustasime uue masinaga tegelemist tavapärasest hiljem. Arendame vormelit hooaja käigus edasi ning seega saab olema huvitav hooaeg. Arvan, et meie masin läheb hooaja edenedes paremaks,» sõnas Marchionne. «2014. aasta oli meie jaoks katastroof. Seega oli vaja teha muudatusi ja tuua meeskonda värsket verd. Tänavaautode müügis läheb meil väga hästi, kuid Ferrari edukus sõltub ikkagi vormel-1 radadel toimuvast.»

Sel aastal sõidavad Ferrari ridades sakslane Sebastian Vettel ning soomlane Kimi Räikkönen.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles