Teise võimaluse saanud Tänak avab WRC maailma siseelu

Madis Kalvet
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Ott Tänak.
Ott Tänak. Foto: AFP / Scanpix

Rallisõitja Ott Tänak kirjutas oma Facebooki lehel, et plaanib sel hooajal tuua huvilisteni rohkem WRC-sarjas toimuvat.

«Tänavune aasta on minu teine võimalus WRC-sarjas ja ma tahan tänada kõiki, kes on mind viimastel aastatel toetanud. Tahan sel aastal huvilistele kirjeldada ja näidata, kuidas on WRC-sarjas sõita,» kirjutas Tänak.

«2012. aastal tegin kaasa täishooaja, kuid meil oli probleeme ning aasta jooksul oli nii tõuse kui ka mõõnu. Seejärel võtsin vaheaasta, mis aitas mul asjadest paremini aru saada ning muutuda rohkem täiskasvanulikumaks. Eelmisel aastal tulin ma koos Raigoga (Raigo Mõlder) tagasi WRC2-sarja ning oli väga mõnus tunne tagasi olla.»

«Väga paljud inimesed on mind aidanud, kuid tahan eriti tänada oma fänne, kes on mind toetanud ja aidanud. See hooaeg on minu jaoks väga tähtis ning seetõttu tahan tänavu sotsiaalmeedia kaudu näidata toetajatele WRC-sarja siseelu ning rääkida oma vaatenurgast, kuidas on sellisel tasemel võistelda ja sõita WRC-sarjas. Seega kasutage palun Facebooki, Twitterit, Instagrami ja Youtube’i, et olla minu tänavuste tegemistega kursis.»

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles