FC Levadia palkas Eesti koondislase

Madis Kalvet
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Siim Luts.
Siim Luts. Foto: FC Levadia

FC Levadia sõlmis täna lepingu Eesti koondise vasakääre Siim Lutsuga. Käed löödi üheks aastaks ning värske leping kehtib algava jalgpallihooaja lõpuni.

Viimati Rootsi klubi IFK Norrköpingi hingekirja kuulunud Luts tunneb kahe viimase Eesti meistriga liitumise üle heameelt. «Kindlasti olen lepinguga rahul. Polegi saanud pikka aega regulaarselt mängida. FC Levadia meeskonna senised treeningud möödusid toredalt, mängijad ja treenerid on väga sõbralikud ning võtsid mind hästi vastu,» ütles FC Flora kasvandik Luts lepingu sõlmimise järel.

Luts loodab põhirivistuse koha välja teenida eelkõige äärel ning seab algavaks hooajaks kõrgeid sihte. «Kindlasti tahame meistritiitlit kaitsta, alla selle pole mõtet eesmärke seadagi!» ütles ta.

Peatreener Marko Kristali kommentaar: «Mul on Siim Lutsu liitumise üle väga hea meel! Tema vasak jalg on väga hea ja Lutsu abil hakkab meeskonna ründetegevuses kindlasti üht-teist juhtuma. Loodame, et ta leiab sama taseme kui Eestist lahkudes.»

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles