Noor Inglismaa jalgpallur sattus ööklubis kaklusesse

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Jack Wilshere
Jack Wilshere Foto: SCANPIX

Inglismaa jalgpalli tulevikulootus Jack Wilshere arreteeriti pühapäeva varahommikuse kakluse järel, mille käigus murdis noor naisterahvas oma käeluu ning üks meesterahvas sai näohaavu.

Tüli lahvatas Lääne-Londonis kuulsuste seas armastatud Amika ööklubis ning kandus edasi tänavatele, kus mindi omavahel kähmlema. Üheks osapooleks oli 18-aastase Wilshere’i sõpruskond ning teiseks osapooleks seltskond, kuhu kuulusid neli meest ja üks naine. Kõik osapooled olid alkoholi tarvitanud, kirjutab Daily Mail.

Juhtumisi on samas kohas ka Daily Maili toimetus ning nende turvakaamerad jäädvustasid kogu tüli.

Väidetavalt tekkis tüli seltskonnas oleva naisterahva pärast, aga teda keegi ei rünnanud ja ta murdis oma käeluu kõnniteele kukkudes. Kakluses näohaavu saanud meesterahvas olevat aga selle naise poiss-sõber.

Praeguste andmete kohaselt oli Wilshere pigem lepitaja, mitte tülitekitaja rollis. Wilshere ja tema sõbrad tahtsid pärast vahejuhtumit taksoga ära sõita, ent politsei pidas nad kinni ja toimetas arestimajja. Hiljem vabastati kõik mehed kautsjoni vastu.

Wilshere on noorim jalgpallur, kes pääsenud Arsenali põhimeeskonna eest väljakule, olles oma debüütmängus 16 aastat ja 256 päeva vana. Tänavu 11. augustil tegi ta debüüdi ka Inglismaa koondises, mängides sõprusmängus Ungari vastu.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles