Postimehe otsepilt: Valga Käval alistas põnevas mängus Audentese

Postimees Sport
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Eesti käsipalli meistriliigas võõrustas Valga Käval Audentese meeskonda ja sai 33:31 võidu. Võitjate kasuks viskas Andris Celminš 11 väravat, Veiko Luik lisas 10 väravat. Audentese parim oli üheksa väravaga Karl Toom, kuus väravat lisas Jesper Bruno Bramanis.

Postimees vahendas mängust otsepilti, kohtumine on järelvaadatav!

Kävali peatreener Andris Uibo: «Lasime Audentese noortel endale palju väravaid visata. Üheks põhjuseks oli pikk mängupaus, mistõttu väsisime teisel poolajal ära. Samuti polnud me kaitses tasemel ning ka rünnak oli pärast vaheaega nüri. Lisaks sellele tegime palju lihtvigu.» 

Audentese juhendaja Riho-Bruno Bramanis: «Me mängisime aktiivset kaitset ja võtsime nende kolme meest personaalset. See jättis neile ruumi skoori teha, aga andis ka meile oma võimaluse. Olime Valgas vaid 11 mängijaga ning lõpuks saidki määravaks nende kogemused ja pikem pink.»

Tabeliseis 12. vooru järel: 1. HC Kehra/Horizon Pulp&Paper 22 punkti, 2. Põlva Serviti 20 p, 3. Viljandi HC 20 p, 4. HC Viimsi/Tööriistamarket 14 p, 5. Valga Käval 7 p, 6. SK Tapa 6 p, 7. Aruküla SK 4 p, 8. Audentes 3 p

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles