Serviti tõusis võiduga Balti liigas liidrikohta jagama

Kristjan Jaak Kangur
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Põlva Serviti peatreener Kalmer Musting
Põlva Serviti peatreener Kalmer Musting Foto: Toomas Huik

Serviti tõusis võiduga Balti liiga liidrikohta jagama Põlva Serviti käsipallimeeskond lõpetas täna eduka nädalavahetuse Valgevenes, alistades päev varem Balti liiga liidriks tõusnud Bresti HC Meškovi 28:22 (16:12).

Põlvalased on nüüd seitsme mänguga kogunud 9 punkti ja jagavad liidrikohta mulluse võitja Minski SKA-ga. Tõsi, liiderduole hingavad kuklasse veel kolm klubi. Serviti peatreener Kalmer Musting küsis pärast koduliiga kaotust Viljandi HC-le ja enne reisi Valgevenesse: «Ehk aitab meil oma mängu leida keskkonnavahetus ja mängud teistsuguste vastastega?» Vastus on ilmselt käes – laupäeval mängiti viiki tiitlikaitsja Minski SKA-ga ja täna saadi oluline võit Brestis.

Põlvalased said juba poolajaks neljaväravalise eduseisu 16:12 ja suurendasid seda lõpuvileks veel kahe võrra ning tabelisse kirjutati hooaja neljas võit tulemusega 28:22. Ardo Puna viskas Serviti kasuks 8, Hendrik Varul 5, Kristjan Muuga 4, Pavel Turajev 3, Margo Pikksööt, Pavel Turajev ja Siivo Sokk 2 ning Henri Hiiend ja Andreas Rikken 1 värava.

Teises pühapäevases kohtumises alistas SKA leedulaste Vilniuse VHC Šviesa kodus kindlalt 39:23 (21:15) ja on nagu Servitigi kogunud 9 punkti. Meškovil on 8, Riihimäe Cocksil 7 ja HC Kehra/Horizon Pulp&Paperil 6 punkti. Viimasel kahel võistkonnal on aga üks kohtumine vähem peetud. BHLi parim snaiper on endiselt kehralane Marko Slastinovski 50 väravaga.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles