Salva/Rocki poisid said Euroopa noorteliigas kolm võitu juurde

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Salva/Rocki U14 võistkond.
Salva/Rocki U14 võistkond. Foto: TÜASK

Tartu Salva/Rocki U14 korvpallivõistkond mängis nädalavahetusel Peterburgis järjekordse etapi Euroopa Noorte Korvpalli Liigas (EYBL), juurde saadi kolm võitu ja kaks kaotust.

Võidud saadi BC Jenissei-Unioni (Venemaa, Krasnojarsk) üle 67:46, BC Grand Spordi (Armeenia, Jerevan) üle 72:38 ning HNMKY (Soome, Helsingi) meeskonna üle 51:36. Kaotused tuli vastu võtta BS Sparsilt (Läti, Ventspils) 45:52 ja BS Vasileostrovskaja meeskonnalt (Venemaa, St. Peterburg) 54:60.

Salva/Rockil on nüüd 6 võitu ja 4 kaotust, sellega ollakse turniiritabelis 5.-8. kohal. Juhivad kolm meeskonda, kellel kõigil on 9 võitu ja üks kaotus - need on Moskva meeskond BS Trinta, Kaunase BC Perkunas ja Tallinna SC Audentes.  

Salva/Rock mängis Peterburis koosseisus: Andri Sullan, Karl Hendrik Kiisk, Ralf Rebane, Martin Lutsar, Sverre Aav, Kristen Loot, Siim Sander Pärn, Peeter Toomas Tael, Kerr Kriisa, Hannes Saar, Reio Sillapuu, Patrik Peemot, treener Gert Prants.

Kolmas etapp on Salva/Rockil ees märtsi lõpus Tallinnas.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles