Barcelona poolkaitsja: oleme suur ja ühtne perekond

Kaarel Täll
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Ivan Rakitic ja Lionel Messi
Ivan Rakitic ja Lionel Messi Foto: SCANPIX

Barcelona jalgpalliklubi ümber liigub viimasel ajal palju kuulujutte ningmeeskonna  sisekliima on meedia andmetel madalseisus. Poolkaitsja Ivan Rakitic lükkas spekulatsioonid ümber ning kinnitas, et tegemist on väga ühtse meeskonnaga.

«Me oleme suur ja ühtne perekond,» teatas Rakitic klubi kodulehe vahendusel. «Meil on kõigil ühine siht. Viimastel nädalatel oleme oma mängu parandanud ning püüame ka edaspidi teha nii, et mängu esimese värva lööme meie – see teeb olukorra palju lihtsamaks. Kui jätkame samas vaimus, siis saavutame suuri asju.»

Äsja lahkusid Barcelona meeskonnast kaks legendi – jalgpallidirektor Andoni Zubizarreta ja tema abiline Carles Puyol. Löögi all on olnud ka peatreener Luis Enrique ning väidetavalt pole klubis toimuvaga rahul Lionel Messi. Barcelona ei tohi üleminekureeglite rikkumise tõttu 2015. aasta lõpuni osta ühtegi uut mängijat.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles