Rein Taaramäe sõidab Giro d'Italia asemel Tour de France'il

Kadi Parts
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Rein Taaramäe.
Rein Taaramäe. Foto: Mihkel Maripuu / Postimees

Eesti profirattur Rein Taaramäe kirjutas oma Facebooki lehel, kuidas tal läheb oma uue meeskonna Astana laagris, ning avalikustas, et sel aastal teda Itaalia velotuuril ehk Giro d'Italial sõitmas ei näe.

«Juba 10 päeva Hispaania laagris. Calpes ilmad head olnud ja trenni saanud vastavalt plaanile teha, tagasilööke pole olnud ja tervis korras. Täna esimene vihmane ilm. Õue keegi minna ei soovi, pigem kosuvad kõik laagri viimaseks kolmeks päevaks. Ise uhasin siiski 1h pukil ja pärastlõunal tunnike jõusaalis. Mitte midagi teha ja käed rüppes passida on surmavalt igav!,» kirjutas Taaramäe Facebookis.

Astana rattur lisas, millised plaanid teda tänavusel hooajal ootavad. «Üks uudis on mul siiski, Giro jääb kahjuks sõitmata ja kalendrit muudeti üksjagu. Joonel olen juba 14. ja 15. veebruaril MURCIA ja ALMERIA klassikutel Hispaanias ning juulis ootab mind ees minu kuues TDF (Tour de France- toim.),» kirjutas Taaramäe.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles