Eelmisel aastal 59 väravat löönud noor ründeäss treenib Flora duubelmeeskonnaga

Kadi Parts
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Jalgpall.
Jalgpall. Foto: Erik Prozes

Eelmisel kalendriaastal erinevate noortevõistkondade ja noortekoondise eest koguni 59 väravat löönud 16-aastane Nõmme Unitedi jalgpalliklubi kasvandik Henri Järvelaid treenib Tallinna FC Flora duubliga.

2006. aastal Unitedis oma jalgpalluriteed alustanud Järvelaid osaleb praegu Flora II treeningutel ning ta tegi kaasa ka nädalavahetusel EJL-i korraldatava halliturniiri raames toimunud 2:1 võidumängus Pärnu Linnameeskonna vastu, vahendas Soccernet.ee.

Samas mängus osalesid Flora duubli eest ka 17-aastane TJK Legioni poolkaitsja Andrei Sadovoi ja sama vana Tallinna Levadia kaitsja Janar Adler, kes mõlemad hooajaeelse treeningprotsessi sarnaselt Järvelaidiga just rohevalgete juures kaasa teinud on.

Seejuures Adleri osas on Flora ja Levadia juba ka kokkuleppe sõlminud ning möödunud hooajal Türi Ganvixiga II liigas mänginud kaitsja pallib uuel hooajal kindlasti Lillekülas resideeruvas klubis. 

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles