Eesti koondislased on Itaalias hädas

Kadi Parts
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Andri Aganits ja Renee Teppan Altotevere klubis.
Andri Aganits ja Renee Teppan Altotevere klubis. Foto: altoteverecittadicastello.it

Möödunud pühapäeval 2015. aastanumbri esimese võistlusmängu pidanud Eesti võrkpallurite Andri Aganitsa ja Renee Teppani klubi Altotevere Citta di Castello jäi Itaalia SuperLega mängus 0:3 alla Molfetta meeskonnale.

Kuuendas järjestikuses kaotusmängus tegi Aganits kaasa esimesed kaks geimi ja kogus ühe punkti, Teppan viibis platsil episoodiliselt vaid avageimis, vahendas portaal volley.ee.

Pika mängupausi taha Teppani sõnul nende meeskond pugeda ei saa: «Esimese ringi lõppedes polnud klubi rahul osade meeste füüsilise vormiga ning sellega ka viimased kolm nädalat tegeleti. Viimasel nädalal näitasime minu arvates treeningutel selle hooaja parimat minekut. Kui aga Molfetta saali astus ja mänguks läks, siis ei olnud sellest lõhnagi alles.»

Aganits nõustus koondisekaaslasega, et mida lähemale aeg mängupäev jõudis, seda rabedamaks kõik muutus: «Eilne mäng oli ilmselt kõige kohutavam sel hooajal. Esimesed kaks geimi polnud mängu ollagi, kolmandas nagu hakkas midagi tulema, kuni 22:19 eduseisus jäime lihtsa servi vastuvõtuga hätta ja see otsustas mängu,» võttis Aganits kohtumise kokku.

Teppan avaldas kahetsust, et meeskonna vorm pole hooaja edenedes paranenud: «Oleme sisuliselt ainus meeskond, kes mängib samal tasemel, nagu hooaja alguses.»

SuperLega tabeli tipust leiame võrdselt 36 punkti kogunud Modena Volley ja Trentino Diateci, järgnevad Treia Lube (28) ja Verona (28). Altotevere on 7 punktiga 13 meeskonna hulgas eelviimasel kohal.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles