Eesti Jalgpalliliidu juhatus arutab Ida-Virumaaga seotud küsimusi

Kadi Parts
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Jalgpall.
Jalgpall. Foto: SCANPIX

Eesti Jalgpalli Liidu (EJL) juhatuse iga-aastane visioonikoosolek toimub sel korral Narva-Jõesuus, kus käsitletakse Ida-Virumaa jalgpalliga seotud küsimusi. Põhiteemana on kavas aga Eesti noortejalgpalli analüüs ja sellest lähtuvate järelduste tegemine.

Reedest kuni pühapäevani aset leidva väljasõidukoosoleku avab EJLi juhatuse kohtumine Narva ja Sillamäe linna ja sealsete jalgpalliklubide ning Ida-Viru maavalitsuse esindajatega.

Põhiteemana tuleb nädalavahetusel arutlusele noortejalgpall, milleks on ette valmistatud analüüsid Inglismaa Premier League’i ja Saksamaa Bundesliga klubide akadeemiate rollist mängijate kasvatamisel, Skandinaavia ja Islandi pallurite karjääride analüüs ning erinevate aastakäikude Eesti noormängijate arengutee ülevaade. Eraldi on välja toodud meeste koondisesse jõudnud mängijate teekonnad.

EJL alustas juhatuse visioonikoosolekutega 2011. aastal, iga kord külastatakse erinevat maakonda. Varasemalt on koosolekuid peetud Hiiu-, Saare-, Tartu- ja Pärnumaal.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles