Galerii: Nõmme Kalju mängib algaval hooajal Hiiul

Madis Kalvet
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Nõmme Kalju jalgpallimeeskond teatas täna, et algaval hooajal mängitakse Hiiu staadionil. Varasemalt mängiti põhiliselt Kadrioru staadionil.

«Eelmisel aastal vahetas Tallinna linn staadionil ära kunstmurukatte. Siin saab mängida tippjalgpalli tipptasemel,» rääkis Kalju president Kuno Tehva. «Flirdime siin ka mõttega, et pidada Nõmmel ka Euroopa liiga mäng.»

«Oleme pikalt oma kodu otsinud ning kaalusime vahepeal isegi Haapsalus mängimist. Nüüd on leitud aga lahendus,» lisas Tehva.

Nüüdsest kannab Kalju ka Tallinna linna esindusmeeskonna nimetust. «Meil on head suhted kõikide Tallinna jalgpalliklubidega,» lisas Tallinna abilinnapea Mihhail Kõlvart, kes märkis, et kahepoolne koostöö Kaljuga tähendab, et ka klubil on omad kohustused. «Juriidilises mõttes kohustusi ja sanktsioone pole määratud,» lisas Kõlvart, et klubilt oodatakse noortega tegelemist, tervislike eluviiside propageerimist ning ka sportlikke tulemusi.

Läbi hooaja Hiiu kunstmurul mängimise kohta andis oma õnnistuse ka klubi peatreener Sergei Terehhov. «Siinne atmosfäär on alati meeskonda aidanud. Nüüd on kate vahetatud ning ma ei näe põhjust, miks ei võiks siin terve aasta mängida,» lisas Terehhov.

Kui Kalju kohtub aga meeskonnaga, kes peab kodumänge murul, siis selle matši eel tehakse kaks trenni ka murukattega väljakul. Kokkuleppel Eesti Jalgpalli Liiduga tehakse need trennid Tallinna Noorte Treeningkeskuse muruväljakul.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles