Tiitlimatši kaotanud poksija: oleksin võinud ringis veepuuduse tõttu surra

Mariel Gregor
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Deontay Wilder (kuldsetes pükstes) tõusis läinud ööl WBC troonile, kui ta alistas Las Vegases punktidega senise tiitliomaniku Bermane Stiverne Kanadast.
Deontay Wilder (kuldsetes pükstes) tõusis läinud ööl WBC troonile, kui ta alistas Las Vegases punktidega senise tiitliomaniku Bermane Stiverne Kanadast. Foto: SCANPIX

Nädalavahetusel toimunud profipoksi raskekaalu tiitlimatšis WBC meistrivöö Deontay Wilderile kaotanud Bermane Stiverne ütles, et oleks võinud suure vedelikukaotuse tõttu kohtumise ajal surra.

Stiverne viidi matšilt otse haiglasse, kus 36-aastane poksija viibis kuni tänaseni.

«Vabandan kõigepealt, et ei ilmunud matšijärgsele pressikonverentsile. Kahjuks polnud ma võimeline endast ringis maksimumi välja pigistama, sest mul oli väga suur veepuudus ja mitmed lihastraumad,» rääkis Stiverne ESPNi vahendusel.

«Ma ei mõistnud, kui tõsine olukord oli, kuni arstid mulle seda ütlesid. Oleksin võinud ringis surra. Olen õnnelik, et suudan taas kõndida ja rääkida, tervis on hetkel olulisem kui võit või kaotus,» lisas ta.

Wilder alistas Stiverne´i skooriga 118:109, 119:108, 120:107.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles