Käsipalliliigas olid võidukad Viimsi/Tööriistamarket ja Audentes

Mariel Gregor
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Viimsi/Tööriistamarket
Viimsi/Tööriistamarket Foto: Elmo Riig / Sakala

Eesti meeste käsipallimeistrivõistluste 13. vooru kahes esimeses kohtumises saatis edu HC Viimsi/Tööriistamarketit ja Audentest.

Viimsi/Tööriistamarket alistas võõrsil SK Tapa 28:26 (15:10). Võitjate resultatiivseimad mängijad olid Siim Pinnonen 8 ja Tarmo Ulla 7 ning kaotajatel Sander Annula 9 ja Mihkel Koppelmann 6 tabamusega.

Viimsi/Tööriistamarketi peatreener Ain Pinnonen: «Meie poolt kõikuv mäng. Algus oli hea, ent siis lagunesime. Ühel hetkel suutsime ennast taas kokku võtta, kuid seejärel läks jälle kehvemaks. Soovida jättis realiseerimine ja tuleb tõdeda, et me pole praegu parimas hoos.»

Tapa juhendaja Elmu Koppelmann: «Mäng oli mõlemalt poolt kõikuv. Alguses olid meie poisid hajevil, aga siis saime ennast käima. Paraku jättis taas soovida kiirrünnakute lahendamine ja ka joonelt realiseerimine. Vastase väravavaht oli hea, kuid ka meie noored tegutsesid kärsitult.»

Audentes sai kodus 26:21 (10:12) jagu Aruküla SK meeskonnast. Võitjate suurimad skooritegijad olid Andris Celminš 11 ja Karl Toom 5 ning kaotajatel Mihkel Vaher 5 ja Siim-Oskar Oja 4 väravaga.

Audentese peatreener Riho-Bruno Bramanis: «Kogu mäng kulges võitluslikult ning kiita tuleb mõlema meeskonna väravavahte. Meil oli suur tahtmine ja viimasel veerandtunnil saime hoo sisse. Kui Aruküla treener lootis enne mängu, et avaringi kaotus oli neil tööõnnetus, siis nüüd võib tõdeda, et Audentesel on tööohutusega kõik korras.»

Aruküla juhendaja Toivo Järv: «Vastane oli küll hoos, ent me esitasime esiliiga tasemel partii. Kaotuse põhjuseid peame otsima enda seest. Teisel poolajal olime kaitses nõrgad ning realiseerimine jättis soovida.»

Tabeliseis: HC Kehra/Horizon Pulp&Paper 22 (12-st mängust), Põlva Serviti 20 (12), Viljandi HC 20 (12), HC Viimsi/Tööriistamarket 16 (13), Valga Käval 7 (12), SK Tapa 6 (13), Audentes 5 (13), Aruküla SK 4 (13) punkti.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles