Kullamäe võidust Avtodori üle: ei mäleta, et oleksime kaugelt nii hästi visanud

Mariel Gregor
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Gert Kullamäe ja Joosep Toome
Gert Kullamäe ja Joosep Toome Foto: Kristjan Teedema / Tartu Postimees

Tartu Rocki korvpallimeeskond sai Eurochallenge´i sarja teises vahegrupimängus võõrsil Saratovi Avtodori üle lisaajal 106:105 võidu. Seejuures tabasit Tartu mängijad koguni 19 kaugviset.

Rocki peatreener Gert Kullamäe kiitis kõiki mängijaid. «Kindlasti oli meil suurepärane viskeõhtu. Ei mäleta, et oleksime nii hästi kaugelt visanud. Ja visked ei olnud mitte punnitatud, vaid kenasti välja mängitud kohtadelt. Rünnakul asjad toimisid ja see teeb rõõmu. Kaitse poolele pole ka midagi ette heita, sest vastastelgi oli tegelikult väga hea viskepäev. Võtsime mõned riskid ja need ka õigustasid. Mõlemalt poolt oli nauditav mäng ja eriti hea, et me lõpuks võiduga koju saame tulla,» sõnas Kullamäe.

Võidu võtmeks oli peatreeneri sõnul hea rollide täitmine. «Gert Dorbekult oli täna kindlasti üks parimaid mänge, mis ta rahvusvahelisel tasandil teinud on. Väga enesekindlad visked ja läbiminekud. Ja tegelikult tahan kõiki kiita – kõigil oma ülesanded, kaitses tehti Fortoni vastu head tööd. Pikad said Fesenkoga hakkama. Kõigil olid rollid paigas ja said ülesandega hästi hakkama ning ärakukkumist ei olnud,» lisas ta.

Rock tabas kaugviskeid paremini kui kaheseid - kokku 19/33 ehk 58%, kahepunktivisetest saadi korvi 15/33 ehk 46%. Lisaks anti meeskonna peale ka suurepärased 23 korvisöötu.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles