Kalev/Cramo sai Pärnust kindlalt jagu

Mariel Gregor
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kalev/Cramo korvpallimeeskond.
Kalev/Cramo korvpallimeeskond. Foto: Erik Prozes

Kalev/Cramo teist korda sama reha otsa ei komistanud ja sai Eesti meistriliigas võõrsil KK Pärnu üle kindla 88:62 võidu.

Pärnu suutis detsembri alguses mäletatavasti Kalev/Cramot Keilas peetud Balti liiga mängus üllatada – toona olid suvepealinna võidunumbrid 83:73.

EJ Singler tõi täna Cramole 16 punkti, Kristjan Litsing lisas 11 punkti. Pärnu poolel tõi Silver Leppik 15 punkti, Sandis Silvas lisas 14 silma.

«Mulle meeldis esiteks, et meie austasime vastast ja vastane meid,» sõnas KK Pärnu treener Mait Käbin. «Meie meeskonnale meeldib, kui kõik parimad on lahinguväljal. Kui veerandeid eraldi vaadata, siis kaotasime need stabiilselt – järelikult selline on siis jõudude vahekord. Mingit ekstra mõõna ei olnud. Teiseks tegi rõõmu see, et mängu said ka meie nooremad mängijad. Kus siis veel saada head karastust, kui mitte sellise mõõdupuu vastu nagu Cramo seda on?»

Valga Maks&Moorits alistas Audentese SG/Noortekoondise 112:72.

Edgars Krumins tõi Valga kasuks 26 punkti, Kalvis Kruminš 16 silma, Audentese poolel viskasid Karl-Robin Jürjens 24 ja Siim-Markus Post 17 punkti.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles