Rapla jõudis Balti liigas esmakordselt play-offi

Mariel Gregor
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Valga / Maks & Moorits vs TYCO Rapla
Valga / Maks & Moorits vs TYCO Rapla Foto: Rein Säinas

Rapla Tyco korvpallimeeskond alistas Balti liiga viimases alagrupimängus kodusaalis Nevežise 85:67 ning kindlustas klubi ajaloos esmakordselt koha play-offis.

Poolajapausile mindi Nevežise juhtimisel 49:48, viimasele perioodile mindi aga juba Rapla 64:59 eduseisus. Neljandal veerandil viskas Rapla esimese kuue minutiga 14 punkti ning vastaseid hoiti 3 silma peal. Viimase neljandiku võitis Rapla 21:8 ja kogu kohtumise 85:67.

Rapla sai kätte 43 lauapalli, neist 18 ründelauda, Nevežis võttis kokku vaid 28 lauapalli. Märgatav erinevus oli ka pallikaotustes: Nevežis loovutas mänguvahendi 20, Rapla 15 korral.

Võitjate kõige resultatiivsem mängija oli Rait Keerles, kes viskas 15 punkti ja võttis 7 lauapalli. Domagoj Bubalo toetas meeskonda 13 punkti ja 7 lauapalliga ning Ernestas Ezerskis 11 punkti, 6 lauapalli ja 7 resultatiivse sööduga.

Nevežise poolt tegi kõige rohkem skoori Joshua Warren Crawford, kes viskas 18 punkti.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles