Rockile kaotanud Saratovi Avtodori peatreener: Tartu pikad mängijad olid meie jaoks käsitlematud

Kadi Parts
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Tartu Rocki meeskond.
Tartu Rocki meeskond. Foto: Margus Ansu

Tartu Ülikool/Rocki korvpallimeeskond sai eile Eurochallenge sarjas lisaajal seisuga 106:105 jagu Saratovi Avtodori meeskonnast. Vastaste peatreener Sergei Mokin kiitis Rocki mehi ning Avtodori mängija Anton Glazunov nentis, et nad ei oodanud Tartu meeskonna poolt nii head tabavust kaugvisetel.

«Teadsime, et eestlased panustavad kolmepunktivisetele, aga me ei olnud selleks valmis, et nad eemalt nii hea protsendiga sisse viskavad. Just seepärast suutsid nad täna (eile- toim.) võita,» rääkis Glazunov Avtodori kodulehele pärast kohtumist, kus Rocki meeste kaugvisete tabavusprotsent oli 57,6.

Ka Avtodori peatreener kiitis Rocki. «Mõnedel hetkedel jäi meil puudu täpsusest, teistes olukordades ei saanud me kaitses hakkama. Kahjuks olid Rocki pikad mehed täna (eile- toim.) meie jaoks käsitlematud,» nentis Mokin Rockis pallivate Joosep Toome ja Janar Taltsi kohta, kes kostitasid eile Venemaa meeskonda vastavalt 15 ja 23 punktiga.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles