Levadia sõlmis lepingu noore väravavahiga

Kadi Parts
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Jalgpallid.
Jalgpallid. Foto: URMAS LUIK/PRNPM/EMF

FC Levadia jalgpalliklubi sõlmis kolmeaastase profilepingu oma kasvandikust noore väravavahi Kristjan Tammega (sündinud 21.09.1995)

Kristjan Tamme on läbi ja lõhki FC Levadia oma mees, kes alustas oma jalgpalliteed JK Kotkas Juunioris ning liikus koos teiste noormängijatega 2006. aastal klubide ühinemisel FC Levadiasse.  Viimastel aastatel kaitses Tamme valdavalt Esiliigas mängiva FC Levadia duubelmeeskonna väravat ning kuulus erinevate vanuseklasside Eesti noortekoondistesse (U15-U21).

«Mul on FC Levadiaga sõlmitud lepingu üle väga hea meel. Ootasin seda pikka aega ja töötasin lepingu nimel kõvasti,» tunnistas värske profimängija klubi kodulehele antud intervjuus.

Alavalt hooajalt ootab Tamme palju. «Tahan end edasi arendada ja pildis püsida. Eesmärgiks olen endale seadnud debüüdi Premium Liigas. Loodame, et unistus täitub. Loomulikult on meeskonnal algavaks hooajaks kõrged sihid ja loodan nende saavutamisel abiks olla,»tõdes kevadel Tallinna Saksa Gümnaasiumit lõpetav väravavaht.

Tamme tunnustas oma kolleege, kelle kõrval on tal hea areneda ja puuriluku jaoks tähtsaid tarkuseteri omandada. «Roman Smiško ja Priit Pikker on väga head väravavahid, nüüd lisandus meile ka Moskva Lokomotivi kooliga Aleksei Širokov. Mul on neilt kõigilt palju õppida. Klubi väravavahtide treener Ain Tammus on suurepärane õpetaja ja teeb meiega igapäevaselt väga head ja tõsist tööd,» ütles Tamme, kes eelmisel aastal näitas oma oskusi ka Inglismaa kõrgliiga klubile Leicester City.

FC Levadia väravavahtide treener Ain Tammus tõstis esile Tamme tõsist töösse suhtumist ja väljapaistvat perspektiivi. «Noor mees avaldas tõsist soovi FC Levadia esiväravavahi koht välja võidelda ja lähemas tulevikus on ta selle igati ära teeninud. Tamme on väga tubli, töökas, kohusetruu ning noore inimesena innukas, säravate silmadega ja tahtmist täis. Heas mõttes ambitsioonikas mees, kes teeb oma eesmärkide täitumise nimel kõvasti tööd, Mul on väga hea meel, et klubi temaga lepingu sõlmis, ta oli selle igati välja teeninud. Soovin Kristjanile jõudu ja jaksu vutiteel edasi pürgimiseks ning aitan teda omalt poolt nii palju kui oskan ja suudan,» sõnas Tammus.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles