Tein Rocki eilsest võidust: pinge läks nii suureks, et raske oli pidulauas istuda

Kaarel Täll
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Tanel Tein Tartu Rocki särgis
Tanel Tein Tartu Rocki särgis Foto: Raigo Pajula

Eile sünnipäevalauas istunud endine korvpallur Tanel Tein elas Tartu Rocki heitlusele eurosarjas kaasa laualina varjus nutitelefoni kaudu ning lisaaega ta suurt ei näinudki. Kuid emotsioon ja pinge haarasid tedagi, vahendab basket.ee. «Selle põgusa aja jooksul, mis ma mängu lõppu nägin, käis vähemalt viis korda peast läbi mõte, et nüüd on mäng tehtud, aga ikka ronis Avtodor järgi või mööda...»

Ta jätkas: «Oli vist nii, et viimase kolme-nelja minutiga panid meeskonnad kahepeale 30 punkti. Ma ei tea, aga kui kogu mäng oli selline, siis oli tegu küll äärmiselt nauditava ja haarava korvpalliga. Seal oli vist korra viimastel minutitel selline olukord, et Rock tabas 30 sekundi jooksul viigiseisult kaks kolmest, aga oli kohe jälle ise taga. Pinge läks nii suureks, et raske oli seal pidulauas istuda. Uskumatu lõpp!»

Tein soovib tunnustada meeskonna head närvi ja Rocki Gert Kullamäe ajal saavutatud välisvõite. «Kui meenutada, siis on neid tulnud läbi mitme eurohooaja. Siin mängib kindlasti rolli Gerdi enda pikaajaline kogemus mängijana piiri taga. Sealt tuleb ka ilmselt see, et ei visata püssi põõsasse ja usutakse lõpuni oma õnne ja võimalusse.»

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles