Krestinov sai Briti meistrivõistluste etapil 8. koha

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Gert Krestinov
Gert Krestinov Foto: Karli Saul

Silverstone’i ringraja äärde rajatud krossirada sai kõva katsumuse osaliseks, kui enne võistlust sadas 48 tunni jooksul 60 mm sademeid, mistõttu pidid korraldajad vedama rajale tonnide kaupa saepuru ja tegelema veel laupäeval rajalt vee ära pumpamisega.

Pühapäevaks saadi rada sõidukorda, Gert Krestinov sõitis välja oma parima tulemuse Briti sarjas, kaheksanda koha, kuid rahule ta ei jäänud, vahendab ruudulipp.ee.

Esimeses sõidus lõpetas Gert kaheksandal kohal, teises oli alguses seitsmes, kuid langes kaks kohta ja lõpetas üheksandana, kolmandas sõidus oli eestlane taas kaheksas. Etapi kokkuvõttes oli Gert kaheksas, etapi võitis Stephen Sword, kes oli kiireim avasõidus, teises ja kolmandas lõpetas ta teisena.

Teise koha etapil sai Jevgeni Bobrõšev, kelle osalemine oli veel enne etappi lahtine, kuna venelane kukkus Brasiilias ja murdis paar roiet ning vigastas pisut seeläbi ka kopsu. See ei takistanud teda olemast esimeses sõidus teine, teises neljas ja kolmandas esimene. Kolmas koht kuulus Jason Douganile, kes oli kõigis sõitudes kolmas. Gerdi sõnul ei jäänud ta oma esitusega rahule.

«Jah, see oli mu seni parim koht Briti meistrikatel, kuid rahul ma pole. Oleks tahtnud paremini esineda. Rada oli üsna ebameeldiv, tehishüpped, porine ja sisuliselt üks soon, seega möödasõit väga keeruline. Kuid see oli kõigile ühesugune, see polnud põhjuseks, miks ma rahule ei jäänud, seda põhjust tuleb ikka endast otsida. Siin pidid stardid väga head olema, kui tahtsid kõrget kohta,» rääkis Krestinov ruudulipp.ee veebilehele. Rada oli ehitatud spetsiaalselt selleks võistluseks, kasutades rallikrossi raja osi.

LPE Kawasaki meeskonnaga, kus Gert ka tänavu sõidab, on uue hooaja osas sisuliselt käed löödud, põhilisteks sarjadeks jäävad Briti meistrivõistlused ja Red Bull Pro Nationals. Lisaks saab Gert kaasa teha kolm MM-etappi, seda siis LPE Kawasaki toel. Lisaks on võimalus ka rohkem etappe kaasa teha, kuid siis juba oma toetajate abil.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles