Eesti koondise arst: Oper on endiselt küsimärk

Oliver Lomp
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Andres Oper
Andres Oper Foto: Toomas Huik

Eile tunnistas Eesti jalgpallikoondise läbi aegade suurim väravakütt Andres Oper, et reielihase vigastuse tõttu ei ole tema osalemine reedeses EM-valiksarja kohtumises Itaaliaga kindel.

Ka täna Männiku staadionil kell 11.00 toimunud treeningul harjutas Oper eriprogrammi järgi.

«Oper on veel endiselt küsimärk,» kommenteeris koondise arst Kaspar Rõivassepp. «Praegu on veel raske öelda, kas ta reedel platsile saab. Koondise meditsiinipersonal annab oma parima, et Oper mänguvalmis saaks.»

Positiivne on aga see, et Tarmo Kingi ja Ragnar Klavani taastumine näib minevat loodetud rada pidi ning praeguse seisuga tundub, et mõlemad mehed on reedel võitlusvalmis.

«Kink tegi täna treeningu kaasa täies mahus. Jalg andis veidi tunda, kuid temaga probleemi ei tohiks olla. Klavanil oli vigastus veel õrnem,» kinnitas Rõivassepp, kelle sõnul ka teiste koondislaste tervislik seisund peaks korras olema. «Mõnel on väiksemad probleemid, kuid mitte midagi hullu ei ole ning peale Operi ei tohiks kellegi osalemine kahtlane olla.»

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles