Morrison mängib nüüd Jaapanis

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Pildistatud 26. oktoobril 2009.
TÜ/Rock alistas kodus Balti liiga mängus Läti klubi Liepajas Lauvase 64:60 (pildi Rocki mängija Scott Morrison ja Liepaja Klavs Ansons korvi all koha eest võitlemas).
Pildistatud 26. oktoobril 2009. TÜ/Rock alistas kodus Balti liiga mängus Läti klubi Liepajas Lauvase 64:60 (pildi Rocki mängija Scott Morrison ja Liepaja Klavs Ansons korvi all koha eest võitlemas). Foto: Sille Annuk / Postimees

Endine TÜ/Rocki korvpallimeeskonna mängija Scott Morrison, kes viimati mängis Austraalias, on sel hooajal kaitsmas Jaapani meeskonna Aishin SH värve.

Morrisoni meeskond on Jaapani korvpalliliiga Lääne grupis saanud 19 võitu ja 2 kaotust ning on loomulikult liidrikohal. Morrison on 21 mängus pääsenud platsile keskmiselt 23,4 minutiks, visanud 9,2 punkti ja võtnud 7,6 lauapalli. Viimase näitajaga on ta ka oma meeskonna parim.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles