Kehra peatreener: saime võidu kätte, kuid parandamisruumi meil veel on

Kaarel Täll
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kehra meeskonna peatreener Jüri Lepp.
Kehra meeskonna peatreener Jüri Lepp. Foto: Mati Hiis / Õhtuleht

Eesti käsipallimeistrivõistluste 13. voorus sai tiitlikaitsja ja tabelijuht HC Kehra kodus 27:25 (14:13) jagu Viljandi meeskonnast. Võitjate resultatiivseimad olid Marko Slastinovski seitsme ja Dmitro Jankovski kuue tabamusega.

Kehra peatreener Jüri Lepp: «Vahe oleks pidanud suurem olema, sest esimesel poolajal saime edu sisse, ent lasime siis ennast lõdvaks. Tegime kiirustatud viskeid ning polnud kaitses head. Kokkuvõttes osutus matš ettearvatult närviliseks ja füüsiliseks. Saime võidu kätte, kuid parandamisruumi meil veel on.»

Viljandi juhendaja Marko Koks: «Lõpus võtsime vastu kiirustatud otsused, Kehra aga kasutas omad võimalused ära. Samuti andis meie puhul tunda väsimus, sest oleme nädalaga pidanud neli kohtumist. Seda võis märgata ka visketabavuse puhul. Kui alguses oli meil realiseerimise protsent hea, siis teisel poolajal enam mitte.»

Turniiritabelis teisel kohal olev Põlva Serviti alistas kodus Valga Kävali 38:25 (15:13). Võitjate suurimad skooritegijad olid Hendrik Varul 7 ja Pavel Turajev 5 väravaga. Kaotajate parimateks osutusid Andris Celminš 11 ning Marek Frantsuzov ja Mart Liinat 5 tabamusega.

Serviti peatreener Kalmer Musting: «Olime seekord kehvad. Alguses andsime noorematele võimaluse enda näitamiseks, ent nad ei kasutanud seda ära ja teisel poolajal tuli põhijõud sisse tuua. Kiita tuleb vastast, kes mängis pikka ja tarka rünnakut.»

Kävali juhendaja Andris Uibo: «Olime Põlvas lühikese pingiga ja väljakumängijatel vahetust polnudki. Meie poolt siiski hea etteaste, sest mängisime pikka rünnakut ning vältisime vigu. Teisel poolajal väsisime ja nii kärises vahe suuremaks.»

Tabeliseis 13. vooru järel: HC Kehra/Horizon Pulp&Paper 24, Põlva Serviti 22, Viljandi HC 20, HC Viimsi/Tööriistamarket 16, Valga Käval 7, SK Tapa 6, Audentes 5, Aruküla SK 4 punkti.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles