Ecclestone tõmbab sakslastel naha üle kõrvade

Kaarel Täll
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Michael Schumacher (paremal) ja Bernie Ecclestone 2012. aastal. Schumcaheri valitsemisajal toimus Saksamaa pinnal kaks vormel-1 etappi aastas, tänavu võivad sakslased sootuks ilma etapita jääda
Michael Schumacher (paremal) ja Bernie Ecclestone 2012. aastal. Schumcaheri valitsemisajal toimus Saksamaa pinnal kaks vormel-1 etappi aastas, tänavu võivad sakslased sootuks ilma etapita jääda Foto: SCANPIX

Vormel-1 juht Bernie Ecclestone teatas, et Saksamaal ei pruugi tänavusel aastal vormel-1 etappi toimuda. Kui varasemalt liikus info, et Saksamaa GP peetakse Hockenheimi ringirajal, siis nüüd lükkas Ecclestone need jutud ümber.

Esialgu pidi tänavune Saksamaa GP toimuma üldse Nürburgringil, kuid eelmisel nädalal teatas Ecclestone, et etapp kolib Hockenheimi. Kui Sky Sportsi ajakirjanik küsis, kas asi on nüüd kindel, siis teatas Ecclestone: «Mitte päriselt.»

Selgub, et Saksamaa GP korraldajad ei suuda vormelisarja juhiga kuidagi hinna ja tingimuste osas kokkuleppele jõuda. Ecclestone ei näe etapi ärajäämises aga probleemi. «Meil on juba üks Saksamaa etapp, see toimub Austrias,» teatas 84-aastane mees. «Me teeme kõik, et Saksamaa GP ei hääbuks. Ainus põhjus, miks etapp ei pruugi toimuda, on see, et kumbki ringrada ei suuda seda endale lubada.»

Viimati ei toimunud Saksamaal vormel-1 etappi 1960. aastal. Pärast Michael Schumacheri karjääri lõppu on aga publikunumbrid ja televaatajate arv riigis langenud ning Sebastian Vetteli vägiteod ei küta sakslaste kirgi sarnasel määral nagu tegi seda Schumacher.

«Võib-olla harjusid sakslased Michaeliga liialt ära ning nüüd igatsevad teda,» arutles Ecclestone.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles