Video: Jaan Kirsipuu õpetab Eesti tulevikumehi finišeerima

Kaarel Täll
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Jaan Kirsipuu tööpuudust ei karda.
Jaan Kirsipuu tööpuudust ei karda. Foto: Elmo Riig / Sakala

Hispaanias ettevalmistuslaagris viibiv Eesti U23 maanteejalgrattakoondis valmistub hoolega algavaks hooajaks ning noortele rattameestele annab kogemusi edasi Jaan Kirsipuu.

«Sprindiharjutused on mõnusaks vahelduseks mahutreeningutele, mis arendab ühest küljest lahtivedamisoskust ja teisalt ka positsioonivalikut. Loomulikult on taoline jõuline liigutus heaks ettevalmistuseks ka peagi algavaks võistlushooajaks,» sõnas kunagine maailma tippsprinter Jaan Kirsipuu, kes on ise ka Hispaanias kohapeal.

Võistlushooaeg ei ole enam kaugel ning koondise viimane ettevalmistuslaager annab hea võimaluse harjutada meeskonnatööd tulevasteks võidusõitudeks, kus esindatakse üheskoos Eesti koondist.

Lisaks mahutreeningutele tehakse ka erinevaid harjutusi, lihvimaks vormi ja parandamaks koostööd ning neid külgi arendavaid harjutusi tehakse ka käimasolevas Hispaania laagris.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles