Galerii: Madridi Real esitles 16-aastast imemeest

Kaarel Täll
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Äsja 16-aastaseks saanud Norra jalgpallur Martin Ödegaard sõlmis täna lepingu Madridi Realiga. Teismeline noormees hakkab aastas teenima üle kahe miljoni euro ning tema endine koduklubi Strömsgodset teenis ülemineku pealt vähemalt neli miljonit eurot, teatud tingimustel võib tasu kasvada ka kaheksa miljonini.

«See on minu jaoks parim koht, kus areneda. Madridi Realis on parimad spordirajatised ning parimad tingimused,» rääkis Ödegaard tänasel pressikonverentsil. «Aga Barcelona? Nagu ma ütlesin, Madrid oli parim võimalik variant. Tundsin end siin kohe nagu kodus. Tunnen, et unistus on täitunud, see on imeline tunne. Olen valmis mängima maailma suurima klubi eest, see teeb mulle au.»

Ta jätkas: «Kohtusin Carlo Ancelotti ja Cristiano Ronaldoga. Me rääkisime juttu. Nad on head inimesed, kuid vestluse sisu jääb meie vahele.»

Ödegaardi vastu tundis huvi pea kõik maailma tipptiimid. Ta jõudis treenida Liverpooli, Müncheni Bayerni, Manchester Unitedi, Manchester City, Arsenali ja Reali esindusmeeskondadega. Lõpuks langes valik viimase kasuks.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles