Eestlaste koduklubid Meistrite liiga kohamängudele ei pääsenud

Kaarel Täll
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Oliver Venno.
Oliver Venno. Foto: Liis Treimann

Kolmapäeva õhtul peetud võrkpalli Euroopa Meistrite liiga kohtumistes pidid kaotuse vastu võtma nii Martti Juhkami ja Oliver Venno koduklubi Innsbrucki Hypo Tirol kui Anu Ennoki naiskond Salo LP Viesti. Enne alagrupiturniiri viimast vooru on seega selge, et ühelgi eestlasel tänavu Meistrite liiga kohamängudele asja ei ole.

Innsbruck jäi üllatuslikult 1:3 alla Tšehhi meeskonnale Ceske Budejovice Ceske Budejovice Jihostroj, keda esimeses vastassseisus mäletatavasti kindlalt 3:0 võideti. Tšehhide jaoks oli tegemist tänavuse esimese võiduga, Innsbruckil on enne viimast mängu Antwerpeniga vaid kolm punkti ning seega tuleb euro-hooaega läbikukkunuks lugeda, vahendab volley.ee.

«Jäime geimi keskel kogu aeg taha, sest ei saanud lihtsat servi kätte. Vastased mängisid muidugi hea mängu - kaitses olid igal pool käed all,» tõi Juhkami välja allajäämise põhjused, jätkates: «Meie põhikoosseisust vahetati kiirelt välja neli meest, ainult mina, Oliver ja libero jäime platsile.» Eestlased võivad oma esitusega enam-vähem rahule jääda (Vennolt +15 kasuteguri juures 19 ja Juhkamilt +7 juures 16 punkti), kuid meeskonnakaaslaste toetus oli olematu.

Salo naiskond võitis Saksamaal Dresdeni vastu avageimi ja mängis tasavägiselt ka teise, kuid seejärel lagunes ja nii kirjutati tabelisse viies järjestikune kaotus. Ennok avaldas arvamust, et Salo naiskonna kaotuse põhjuseks oli enda rumal mäng: «Vastased servisid meid ära ja nende kiire tõste juures ei olnud meil midagi teha.» Ennok sai suure koormuse (44) vastuvõtul, rünnakul kogus ta 8 silma. Viimases kohtumises võõrustab Salo järgmisel kolmapäeval itaallaste Busto Ariziot.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles