Saaliliigas on esinelik kolme punkti sees

Mariel Gregor
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Saalijalgpall.
Saalijalgpall. Foto: Marko Saarm / Sakala

Jalgpalli saaliliigas hoiab enne 12. vooru liidrikohta FC Cosmos, kes on kogunud 11 mänguga 25 punkti. Kahepunktilise kaotusega on teisel real FC Anži ning punkti võrra tagapool SK Augur Enemat ja Narva United.

Augur Enematil on võrreldes konkurentidega peetud ka üks kohtumine vähem – seni toimumata 9. vooru mäng Rummu Dünamoga toimub 28. jaanuaril kell 19:15 Kristiine Spordihallis.

11. vooru neljapäevastes kohtumistes oli FC Cosmos 9:2 parem Maccabist ning Augur Enemat alistas 7:2 Nõmme BSC Triobeti. Kolmapäeval alistas Narva United 3:2 SJK Dina ning FC Anži oli 9:6 parem Rummu Dünamost.

12. vooru esimene kohtumine toimub täna, kui Augur Enemat võõrustab kell 19:15 Kristiine Spordihallis Narva Unitedit. Homme on Kohilas kell 15 vastamisi Dünamo - Dina ning pühapäeval kohtuvad Kiilis Nõmme BSC Triobet - Maccabi. Vooru lõpetab kolmapäeval, 28. jaanuaril kell 20:30 põnevuslahing Viimsis, kus võtavad mõõtu tabeli kaks paremat – FC Anži ning FC Cosmos.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles