Subbotini pealöök toodi joonelt ära

Kadi Parts
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Igor Subbotin.
Igor Subbotin. Foto: Toomas Tatar

Eelmisel nädalal Tšehhi jalgpalli kõrgliigas neljandal kohal paikneva Mlada Boleslaviga 2,5-aastase lepingu sõlminud Igor Subbotin osales uue klubi särgis eile järjekordses sõprusmängus, kuid paraku jäi avavärav veel loetud sentimeetrite kaugusele.

Sõpruskohtumises Tšehhi meistrisarjas 11. positsiooni hoidva Jihlava Vysocina vastu alustas Eesti koondist neli korda esindanud Subbotin pingilt ning kui väravakütt teiseks poolajaks sisse toodi põlesid tablool juba kaotusnumbrid 0:2, vahendas Soccernet.ee.

66. minutil kasvas Vysocina eduseis koguni kolmeväravaliseks, kuid seejärel elavnes ka Subbotini koduklubi ründetegevus. Kolm minutit enne lõppu pääses endine Levadia mees ka hästi peaga löögile, kuid paraku toodi see üritus vastaste kaitsjate poolt joonelt ära.

Kuna ka teised Boleslavi mehed võrku üles ei leidnud, siis pidigi Tšehhi hetke neljas meeskond eile 0:3 kaotusega leppima.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles