Ronaldole punase kaardi põhjustanud mängumees: ärge määrake lisakaristust

Kadi Parts
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Cristiano Ronaldo ja Edimar Fraga.
Cristiano Ronaldo ja Edimar Fraga. Foto: SCANPIX

Eilses Hispaania jalgpalli kõrgliiga mängus Cordoba ja Madridi Reali vahel teenis punase kaardi Reali superstaar Cristiano Ronaldo ning koheselt hakkasid levima spekulatsioonid, et Portugali ässa võib vastase löömise eest oodata ka lisakaristus. Ronaldo jalalöögiga pihta saanud Edimar Fraga on omalt poolt teinud ettepaneku, et lisakaristust siiski ei määrataks.

Ronaldo teenis punase kaardi eilse kohtumise 82. mänguminutil, kui lõi jalaga Fragat. Kohtunik saatis Ronaldo väljakult koheselt minema ning Reali ründestaar peab vahele jätma ka järgmise liigamängu. Selleks, et Hispaania jalgpalliliit Ronaldole lisakaristust ei määraks ning mängukeeldu ei pikendaks, pöördus Fraga vutiliidu poole ja selgitas, et olukord on juba lahenenud.

«Andestan Cristiano Ronaldole. Ma ei pea viha,» rääkis Fraga Hispaania väljaandele AS. «See ei olnud agressiivse käitumise katse. Ta lõi mind vastu jalga ja suud, aga ei midagi rohkemat. Tahan öelda, et need, kes selle (karistuse määramise- toim.) eest vastutavad, peaksid aru saama, et selliseid asju juhtub jalgpalliväljakul. Ta peaks ära kandma tavapärase karistuse, mitte midagi rohkemat. Ma ei taha talle liiga teha ja loodan, et ta jääb maailma parimaks mängijaks,» selgitas Fraga.

Punase kaardi tõttu jääb Ronaldol vahele mäng Real Sociedadiga. Kui Hispaania jalgpalliliit määraks kahemängulise lisakaristuse, jääks ründestaar eemale ka mängudest Sevilla ja linnarivaali Madridi Atleticoga.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles