Pupart ja Kreek jätkasid Prantsusmaal suurepäraselt

Kaarel Täll
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Keith Pupart.
Keith Pupart. Foto: arago de sete

Eesti võrkpalli rahvusmeeskonna mängijad Keith Pupart  ja Ardo Kreek tegid laupäeva õhtul Prantsusmaa meistrivõistluste seitsmeteistkümnendas voorus suurepärase esitluse, mis tagas nii Arago de Sete kui Pariisi Volley meeskonnale ka võidu.

Puparti tiim Sete oli võõrsil kindlalt 3:0 üle Narbonne'ist, eestlane oli +12 kasuteguri ja 16 punktiga oma meeskonna parim. Sete on ühe vähempeetud mängu juures turniiritabelis seitsmendal kohal, kuid kolmas koht on vaid kahe silma kaugusel, vahendab volley.ee.

Kreek sai rünnakul korraliku koormuse (14 tõstet), kui aitas Pariisi Volley 3:1 võiduni Toulouse'i üle. Pariis jääb meistrivõistluste liidrist AS Cannes'ist nüüd maha vaid ühe punktiga.

«No pigem oli see ikka plaanipärane võit, olgugi et eelmise mängu kodusaalis neile kaotasime peale rasket Itaalia reisi,» kirjeldas Kreek tulemust. Enda mängu kohta sõnas tempomees järgmist: «Blokis olin natuke lahja ja servil tegin paar viga liiga palju, aga rünnakuga jään enamvähem rahule.» Kreek kogus 15 punkti, blokeeris kaks vastaste rünnakut ja lõi 2 ässpallingut.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles