Janno Kivisild Eesti viigist San Marinoga: hirm ebaõnnestumise ees pärssis sooritust

Kristjan Jaak Kangur
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Eesti koondise abitreener Janno Kivisild (esiplaanil).
Eesti koondise abitreener Janno Kivisild (esiplaanil). Foto: Toomas Huik

Eesti jalgpallikoondise 37-aastane abitreener Janno Kivisild rääkis portaalile Soccernet.ee antud pikas intervjuus nii üldiselt Eesti jalgpallist ja selle tulevikust kui ka koondisest, koondise probleemidest ja sellest, mis meile näiteks mängus San Marinoga saatuslikuks sai.

«San Marino oli meie jaoks väga valusaks õppetunniks, kus me ei suutnudki mängida sellist mängu, mida tahtsime, sest meid kammitses kohustus võita. On väga suur vahe, kas sa lähed kohtumist mängima sooviga võita või hirmuga ebaõnnestuda. See on siiski muidugi väga individuaalne ja on kindlasti mängijaid, keda hirm paneb paremat esitust tegema, aga usun, et konkreetselt selles mängus ei saanud me oma favoriidikoormaga hakkama ja hirm ebaõnnestumise üle oli üks olulistest faktoritest, mis pärssis meie sooritust,» sõnas Kivisild.

Lisaks rääkis EJLi tehnilise direktorina töötav mees, kuidas peaks toimuma mängijate arendamine ning kas on vaja esimesel võimalusel välismaale tormata või mitte. Loe täispikka intervjuud Janno Kivisillaga SIIT!

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles