Levadia palkas Meistrite liiga põhiturniiril platsil käinud keskkaitsja

Kristjan Jaak Kangur
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Jan Pecha.
Jan Pecha. Foto: FC Levadia pressiteenistus

Valitsev Eesti jalgpallimeister FC Levadia andis teada, et sõlmis üheaastase lepingu slovakist keskkaitsja Ivan Pechaga.

Reedel 29-aastaseks saanud Pecha on Bratislava Slovani akadeemia kasvandik ning mänginud oma karjääri jooksul Rumeenias, Valgevenes, Aserbaidžaanis ja Lätis.

Hooajal 2008/09 kuulus Pecha Valgevene tippklubi Borisovi BATE koosseisu, kus osales ka ühes UEFA Meistrite liiga alagrupimängus – viigistati 2:2 Torino Juventusega. Ehkki Pecha pääses väljakule vaid üheks minutiks, sai temast täna läbi aegade esimene jalgpallur, kes enne Eesti klubiga lepingu allkirjastamist mänginud nii kõrgel tasemel.

Värske FC Levadia kaitseliini tugitava tunnistas, et esmamulje klubist on väga positiivne. «Mind võeti väga kenasti vastu, olen juba paljude mängijatega sõbrunenud. Meil on väga head treenerid ning meeskond on komplekteeritud väga heal tasemel mängijatest. Uueks hooajaks saab meil olla vaid üks siht, milleks on mõistagi meistritiitel ning edukas esinemine eurosarjades,» ütles Pecha FC Levadia pressiteenistusele.

FC Levadia peatreener Marko Kristal tunneb Pecha lisandumise üle heameelt. «Tugev, kiire ja agressiivne mängija, meie jaoks väga oluline täiendus keskkaitsesse,» sõnas Kristal.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles