Ibrahimovici penalti tõi PSG-le vajaliku võidu

Kadi Parts
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Zlatan Ibrahimovic.
Zlatan Ibrahimovic. Foto: SCANPIX

Hooaega favoriidistaatuses alustanud Paris Saint-Germain alistas Prantsusmaa jalgpalli meistriliiga 22. vooru viimases kohtumises Zlatan Ibrahimovici penaltist võõrsil Saint-Etienne'i.

Hoolimata võimalustevaesest avapoolajast, mil kumbki meeskond ei suutnud saata väravaraamidesse ühtegi lööki, jätkas külalismeeskond üritamist ning 60. minutil, kui Jeremy Clement oli karistusalas käega mänginud, õnnestus Ibrahimovicil enda koduklubi penaltist juhtima viia, vahendas Soccernet.ee.

Viimase 30 minuti vältel suutis PSG luua mitu head väravavõimalust, kuid eduseisu kahekordistada ei suutnud. Seetõttu olid viimased minutid külalismeeskonna jaoks närvilised, kuid neutraliseeriti kõik ohud ja lahkuti kolme väga vajaliku võidupunktiga.

Eelmise hooaja meistritiitliga lõpetanud PSG ei ole tänavu sarnast südikust näidanud ning hoiab hetkel kolmandat kohta, olles võitnud vaid 12 mängu 22-st.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles