Balotelli seksikas ekstüdruk avaldas ründestaari kohta saladuse

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Fanny Neguesha.
Fanny Neguesha. Foto: Instagram

Liverpooli ründeässa Mario Balotelli endine kihlatu Fanny Neguesha avalikustas, miks paar omavahel lahku läks - nimelt olevat Balotelli liiga kade olnud.

Neguesha sõnul ei tahtnud Balotelli teda teistega jagada ehk keelas modellist kaunitaril fotosessioonidel osalemise ning laulmise ja tantsimisega tegelemise. «Ta ei tahtnud, et osaleksin pildistamistel või tegeleksin tantsimise ja laulmisega,» rääkis Neguesha ühele Itaalia telekanalile.

«Proovisin talle selgitada, et mul on oma karjäär ju ka olemas, aga ta lihtsalt ei kuulanud mind. Tagantjärele mõeldes käitusin võib-olla liiga rutakalt. Oleksin pidanud rohkem aega mõtlemiseks võtma enne seda, kui ta ettepaneku vastu võtsin. Ta oli ikkagi kõva kivi ega leppinud sellega, et tahtsin oma karjääri edendada,» lisas Neguesha.

Balotelli mängib tänavusel hooajal Liverpooli ridades, ent Itaalia ründetähel pole kõige paremini läinud ja liikvel on ka kuulujutud selle kohta, et ta võib olla meeskonnast lahkumas.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles