Homme avatakse Otepääl nimekate osalejatega IBU laskesuusatamise Euroopa meistrivõistlused

Kadi Parts
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Võistlused Tehvandil.
Võistlused Tehvandil. Foto: Andreas Nigol

28. jaanuarist algavad IBU laskesuusatamise Euroopa meistrivõistlused Otepääl. Tehvandi Spordikeskuses hakkavad medalite eest heitlema 35 riigi mees- ja naisjuuniorid ning mehed ja naised. Järgmise nädala teisipäevani, 3. veebruarini, kestvale EM-le tuleb kohale üle 400 sportlase.

Otepääle tuleb võistlema Sotši teatesõidu naisolümpiavõitja ukrainlanna Valja Semerenko, hetkel MK-sarjas 12. kohta hoidev poolatar Weronika Nowakowska-Ziemnaki, MK-sarjas 22. kohal olev prantslanna Marine Bolliet ja üldarvestuses 29. kohal paiknev venelanna Jekaterina Šumilova. Lisaks tuntud Saksa laskesuusataja Miriam Gössner. Võistlevad ka Grete Gaim, Johanna Talihärm, Daria Yurlova, Kristel Viigipuu.

Meestest on kohal tugevad bulgaarlased Krasimir Anev (22. koht sarjas) ja Vladimir Iliev (26. koht), lõunanaaber Andrejs Rastorgujevs (25.), sakslane Benedikt Doll (31.) norralane Erlend Bjöntegaard (37.). Eestlaste nimekaim sportlane on Roland Lessing, kes alles hiljuti saavutas Oberhofi sprindivõistlustel 7. koha.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles