Californias vette hüpanud Tribuntsov naudib elu

Kadi Parts
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Ralf Tribuntsov tunnistas detsembris kodus käies, et tunneb lisaks perele ja sõpradele kõige enam puudust mustast leivast ja pasteedist ning natuke ka Eesti lumest, kuid samas sõidab siiski hea meelega USAsse tagasi.
Ralf Tribuntsov tunnistas detsembris kodus käies, et tunneb lisaks perele ja sõpradele kõige enam puudust mustast leivast ja pasteedist ning natuke ka Eesti lumest, kuid samas sõidab siiski hea meelega USAsse tagasi. Foto: Tairo Lutter

UJUMINE. Esimest aastat Ameerika Ühendriikides õppiv ja treeniv noor ujuja Ralf Tribuntsov on ookeanitaguse eluga väga rahul ja naudib seda täiel rinnal. «Kõik on perfektne ja nii, nagu ma lootsin – isegi parem sellest,» ütles detsembris kodumaad külastanud Eesti tippujuja.

20-aastane Tribuntsov naudib esimest aastat elu Californias, kus ta kuulub University of Southern California (USC) õpilaste hulka. Mõnusalt sooja kliimaga osariiki sattus eestlane üsna viimasel hetkel, sest oli juba öelnud jah-sõna Alabama osariigis asuvale Auburni ülikoolile, kuid kuulas siis sõbra soovitust.

«Martti (Aljand – toim) oli vist see, kes ütles, et kui sul on võimalik, siis mine ikka USCsse, sest California on see osariik, kus tahetakse olla ja kus on lahe,» meenutas Tribuntsov. «Ei mäletagi enam, kas ma ise kirjutasin neile või nemad mulle, aga kui kohta pakuti, siis minu poolt tuli kohe vastuseks «jah». Kahetsema pole seda pidanud.»

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles