Karl-Martin Rammo olümpiamängude eel: olud Rio de Janeiros on veel hullemad, kui räägitakse

Kadi Parts
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Karl-Martin Rammo.
Karl-Martin Rammo. Foto: Riina Ramst

Eesti purjetaja Karl-Martin Rammo käis hiljuti võistlemas Rio de Janeiros, kus juba järgmisel suvel toimuvad järjekordsed olümpiamängud. Rammo tunnistas oma blogis, et olud kohapeal on üsna keerulised.

Rio de Janeiro olümpia eel on palju räägitud, et olud kohalikes vetes on keerulised, sest vesi on äärmiselt saastunud ja tuuleolud on samuti keerulised. Rammo kinnitas, et tegelikult on olud veel keerulisemad, kui seni on räägitud.

«Kui purjetamisest lähemalt rääkida, siis kui keegi on kuulnud Rio kohta OMi eel mingeid kurjakuulutavaid kõlakaid, et siin on ehk keeruline ja mida kõike, siis võin omalt poolt kinnitada ja lisada, et suure tõenäosusega on asi vähe keerulisem, kui te kuulnud olete!» tunnistas Rammo oma blogis.

«Selle «kellavärk» tuulega (n-ö kindla tuulega — toim), mis siin suvetingimustes valitseb, on tegu vast kõige raskemate oludega, millega mina olen silmitsi seisnud, seega, ma ei kujuta ette, mis saab talvel (meie suvel), siis kui OM kavas. Aga selleks ma siin ju olengi, et õppida, mõista ja endale arusaam luua, vähemalt mingigi. Ahjaa, ja vesi on siin ka tõesti must, sest seda te ju tahtsite kuulda, sest muust meedia ei räägigi. Kilekotte ja muud pahna leiab sverdi tagant x astmes n korda ja vesi paistab läbi umbes sama hästi kui Pirita jões,» lisas Rammo.

Pikemalt loe Rammo postitust siit.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles