Nadal langes Austraalias konkurentsist, võitja lõpetas rekordilise kaotusteseeria

Madis Kalvet
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Tomas Berdych rõõmustamas Rafael Nadali alistamise üle.
Tomas Berdych rõõmustamas Rafael Nadali alistamise üle. Foto: SCANPIX

Austraalia lahtistel tennisemeistrivõistlustel langes meeste üksimängus konkurentsist karjääri jooksul 14 suure slämmi turniiri võitnud Rafael Nadal. Hispaanlane jäi veerandfinaalis 2:6, 0:6, 6:7 (5:7) alla tšehhile Tomas Berdychile.

Seejuures oli Berdych kaotanud Nadali vastu viimased 17 omavahelist mängu. Selle näitajaga jagas Berdych ATP tuuri negatiivset rekordit, kirjutab Eurosport.

«Mul oli mänguks konkreetne plaan olemas ja ma suutsin läbi kolme seti sellele kindlaks jääda,» sõnas Berdych peale matši.

Nadal oli enne Austraalia lahtiste algust tunnistanud, et tänavu ei maksa temalt Austraalias esikohaheitlusesse sekkumist oodata, kuna eelmise aasta teine pool läks tal vigastuse ja haiguse nahka.

Poolfinaalis kohtub Berdych nüüd Andy Murray (Suurbritannia) ja Nick Kyrgiose (Austraalia) vahelise duelli võitjaga. Ülejäänud veerandfinaalides mängivad Novak Djokovic (Serbia) – Milos Raonic (Kanada) ja Stanislas Wawrinka (Šveits) – Kei Nishikori (Jaapan).

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles