Itaalia peatreener: mäng Eestiga ei ole jalutuskäik pargis

Madis Kalvet
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Cesare Prandelli (tagumine) koos Itaalia koondise ründaja Antonio Cassanoga.
Cesare Prandelli (tagumine) koos Itaalia koondise ründaja Antonio Cassanoga. Foto: SCANPIX

Sel suvel toimunud jalgpalli MMil ebaõnnestunult esinenud Itaalia koondis enne reedel toimuvat EM-valikmängu Eestiga suuri sõnu ei tee.

Praegu vigastust raviv väravavaht Gianluigi Buffon sõnas pärast MMi, et Itaalial võib valikturniiril tekkida raskusi 2012. aasta EMile kvalifitseerumisega. Ka itaallaste uus peatreener Cesare Prandelli on esimese valikmängu eel ettevaatlik, kirjutab Reuters.

«Alustame sellega, et leida õige taktikaline tasakaal, kord ning eelkõige saavutada ka tulemus,» sõnas endine Fiorentina juhendaja Prandelli. «Mäng Eestiga ei ole jalutuskäik pargis, nad on ennast tõestanud. Peame olema ettevaatlikud.»

Itaalia on pärast ebaõnnestunud MMi pidanud Prandelli käe all vaid ühe kontrollmängu ning selles kaotati 0:1 Elevandiluurannikule.

Kuna vigastuse tõttu jäävad kõrvale Mario Balotelli ja Amauri, siis võib eeldatavalt tipuründajana itaallaste poolel mängu alustada Sampdoria edurivimees Giampaole Pazzini.

«Pazzinil on eelis, kuna ta alustas hooaega varem ja on juba mänginud heal tasemel mänge (Meistrite liiga eelringe – toim.),» lisas Prandelli.

Rünnakul peaks Pazzinit toetama praegu seljavaluga võitlev klubikaaslane Antonio Cassano ning Simone Pepe või Giuseppe Rossi.

Itaallaste poolel on taas rivis 2006. aasta MM-tiitli võitnud koondise üks liidreid Andrea Pirlo, kellel on samuti olnud viimasel ajal probleeme vigastustega.

Itaalia koondise eeldatav algkoosseis: Salvatore Sirigu; Lorenzo De Silvestri, Leonardo Bonucci, Giorgio Chiellini, Cristian Molinaro; Daniele De Rossi, Andrea Pirlo, Riccardo Montolivo; Antonio Cassano, Simone Pepe, Giampaolo Pazzini

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles