Bundesliga kevadring algab leinameeleolus

Kaarel Täll
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Wolfsburgi fännid on süüdanud Junior Malanda mälestuseks tuhadeid küünlaid
Wolfsburgi fännid on süüdanud Junior Malanda mälestuseks tuhadeid küünlaid Foto: SCANPIX

Reedel lõppeb Saksamaa jalgpalli kõrgliiga talvepuhkus ning peetakse kevadringi esimesed mängud. Esimene mäng Wolfsburgi ja Müncheni Bayerni vahel algab leinaseisakuga, millega mälestatakse kõigest 20-aastaselt surnud Wolfsburgi poolkaitsjat Junior Malandat.

Malanda suri 10. jaanuaril toimunud raskes liiklusõnetuses. Ilma turvavööta tagaistmel istunud Malanda suri sündmuskohal. Politsei teatel põhjustas liiklusõnnetuse ilmale mittesobiv sõidukiirus.

Malanda mängis head hooaega tegeva Wolfsburgi eest sügisringis arvestatavat rolli. Kaitsev poolkaitsja käis Saksamaa kõrgliigas väljakul kümnel korral, neli korda usaldati noor mängumees ka algkoosseisu.

Malanda esindas alates 2009. aastast erinevaid Belgia noortekoondiseid. U21 esinduse eest tegi ta kaasa 15 mängu ja lõi ka kaks väravat.

Wolfsburgi ja Bayerni mäng alagab reedel kell 21.30. Ragnar Klavani koduklubi Augsburg avab kevadringi pühapäeval kell 18.30.

Liigatabel:

  1. Bayern 45 punkti
  2. Wolfsburg 34
  3. Leverkusen 28
  4. Mönchengladbach 27
  5. Schalke 27
  6. Augsburg 27
  7. Hoffenheim 26
  8. Hannover 24
  9. Frankfurt 23
  10. Paderborn 19
Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles