Kullamäe valusa kaotuse järel: kolmandal veerandajal oli paanika nii rünnakul kui kaitses

Kadi Parts
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Tartu Rocki peatreener Gert Kullamäe
Tartu Rocki peatreener Gert Kullamäe Foto: Aldo Luud / Õhtuleht

Korvpalli EuroChallenge sarja vahegrupi kolmandat mängu alustas Tartu Ülikool/Rock eile Hollandis Den Bosch Shoetersi vastu väga hästi, aga teisel poolajal anti initsiatiiv käest ja lõpuks teeniti napp 77:78 kaotus. Tartu meeskonna peatreener Gert Kullamäe nentis, et tegemist oli väga valusa allajäämisega.

Kullamäe sõnul kandus kolmanda veerandaja rünnaku ebakindlus ka kaitsesse ja see sai hästi mängitud avapoolaja järel otsustavaks. «Ääretult valus kaotus. Mäng algas soodsalt ja tabasime taas väga hästi. Aga lasime nad liiga lihtsalt teisel veerandajal mängu tagasi,» rääkis Kullamäe.

«Kõige enam muret teeb aga kolmas veerandaeg – paanika oli nii rünnakul kui kaitses. Ebakindlus, mis tuli rünnakult, kandus ka kaitsesse. Lõpp oli loto. Kahju on neist vabavisetest, mis, nagu Saraatoviskis läksid lõpusekunditel mööda. Seekord vastased tabasid ja meie viimase kahe sekundi lahendusena ei õnnestunud ei korvi alla kahesele ega veale mängimine,» lisas Kullamäe, kelle hoolealustest Augustas Peciukevicius eksis otsustavatel hetkedel vabavisetel ning Joosep Toome sai veel viimasele sekundil viskele, kuid pani selle mööda.

Rocki parimana viskas eile Valmo Kriisa 21 punkti, SPM Shoetersi parim oli ameeriklane Brandyn Curry 20 punkti ja kuue lauapalliga.

TÜ/Rockil on nüüd kõigi kolme grupikaaslasega korra mängitud ning kirjas on üks võit ja kaks kaotust.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles