Pildid ja video: poksimaailma oodatuima matši mehed sattusid esmakordselt kokku

Kadi Parts
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Floyd Mayweather Jr Heati-Bucksi mängul.
Floyd Mayweather Jr Heati-Bucksi mängul. Foto: SCANPIX

Poksimaailm ootab kannatamatult, millal lõpuks lähevad omavahel vastamisi Floyd Mayweather jr ja Manny Pacquiao ning kõikide huviliste rõõmuks tundus, et kaks kanget tegid läbirääkimiste esimese sammu möödunud ööl, kui kohtusid omavahel esmakordselt NBA mängul.

Nimelt võõrustas Miami Heati meeskond täna öösel Milwaukee Bucksi ja mängule olid kohale tulnud nii Mayweather kui Pacquiao, kes istusid vastastribüünidel. Kohtumise poolajal said poksimehed omavahel põgusalt kokku ja vahetasid mõned sõnad, mis on andnud alust poksifännide lootustele, et tänavuse aastanumbri sees saab kahte suurnime näha ka poksringis.

«Ta (Mayweather- toim.) andis mulle oma telefoninumbri ja jätkame üksteisega suhtlemist,» andis Pacquiao eilse kohtumise järel matši toimumiseks lootust. Varem pole Mayweather ja Pacquiao omavahel kordagi näost näkku kohtunud.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles